De tijdelijke actie van Kwebbel

Kwebbel heeft een tijdelijke actie opgezet om de lancering van Kwebbel te vieren. Bij aankoop van tablet krijgt u een gratis tablethouder t.w.v. €25,-

Met Kwebbel is het internet wél een gebruiksvriendelijke & veilige omgeving voor ouderen. Kwebbel bestaat uit een tablet voor ouderen met super eenvoudige bediening. En de hele familie doet gezellig mee met een prachtige app!

Twijfelt u nog ? Lees hieronder meer over Kwebbel

Beeldbellen | Fotoboek | Berichtjes | Groeps-chat

Speciaal ontworpen voor ouderen

Direct aan de slag met deze tablet. Alles is speciaal bedacht én gemaakt voor ouderen. Senior zal nooit meer verstrikt raken in ingewikkelde menu’s.

Daarnaast is Kwebbel krachtig bewaakt tegen indringers van buiten. Zo maken oplichters en virussen geen enkele kans!

Toch samen, ook wanneer ‘t even niet kan

Met beeldbellen lijkt het alsof je er toch bent. Zo blijf je in contact, waar je ook bent. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Dan is ‘t leuk om even dat gezellige momentje met oma te hebben!

De mooiste herinneringen bij elkaar

Verzamel jullie leukste foto’s in het digitale fotoboek. Van foto’s van de afgelopen diploma uitreiking tot de oude trouwfoto’s van oma. De hele familie kan alle mooie herinneringen toevoegen. En oma bladert er met alle plezier doorheen.

Kwebbel Fotoboek

Gezellig lekker kwebbelen

Kwebbel Senioren Tablet

Vertel over die schattige puppy die jullie in huis hebben gehaald. Of vraag oma wat haar recept is van dat ene speciale gerecht. En als typen een uitdaging is, kan oma antwoorden met een gesproken berichtje. Zo makkelijk kan het zijn!

Intuïtief gebruiksgemak

Sla die typecursus maar over!

Op een super intuitieve manier kan oma audio berichtjes verzenden. Dat gaat veel sneller dan typen. En ‘n gesproken berichtje is toch ook veel leuker?

Een slimme cover

Met de slimme cover zet je de tablet met alle gemak aan of uit. De tablet gaat automatisch aan, wanneer je de cover van ‘t schermpje tilt.

Zomeractie: Gratis cover t.w.v. 20 euro bij bestelling

Een scherm wat zichzelf aanpast

Nooit meer stoeien met instellingen. Het scherm past zich automatisch aan naar de omgeving. Wel zo fijn voor je ogen, en zo blijft alles altijd perfect leesbaar.

Zo veilig als een kasteel

De Kwebbel tablet is als een kasteel die jouw data beschermt. En dat gebeurd helemaal vanzelf. Zo maken oplichters geen enkele kans. Wel zo veilig!

Technische details

Brightness_iconCreated with Sketch.

Groot & helder scherm

Alles is duidelijk leesbaar op het grote 10.4 inch scherm. En met een kleurrijk full-HD beeldscherm kan oma alle mooie familie foto's bewonderen.

Werkt op elke Wifi

Met onze hulp, sluit jij met elk gemak de tablet op wifi aan, zodat er altijd een snelle en stabiele verbinding is.

Kraakhelder geluid

Het geïntegreerde 4 speaker systeem levert een helder en duidelijk stereo geluid. Zo kan oma jullie gesprek perfect volgen!

Gratis bezorgd & 
direct aan de slag

De tablet wordt gratis bezorgd door onze bezorg partner PostNL. Met een track&trace blijft u op de hoogte van de bezorging. Eenmaal aangekomen kunt u direct aan de slag. De tablet is voorgeprogrammeerd, en het gebruik spreek voor zich.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Kwebbel tablet, dient een familielid/naaste de gebruiker te ondersteunen. Dat is gelukkig super eenvoudig met de kwebbel app en de bijgeleverde installatie flyer. Daarnaast biedt het Kwebbel team assistentie wanneer dat wenselijk is!

Winkelmandje
There are no products in the cart!
0