Gebruik Tablet & App

Kwebbel is speciaal gemaakt voor mensen zonder digitale ervaring. Alles is overzichtelijk, en je kunt niet verstrikt raken in een menu. Bovendien is alles van tevoren ingesteld, dus hoeft oma dit niet zelf te doen. Daarnaast is de tekst goed leesbaar en zijn de knoppen groot genoeg zodat iedereen ermee overweg kan.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Kwebbel tablet, dient minstens één familielid/naaste gebruik te maken van de Kwebbel app. 

Binnen Kwebbel heeft oma of opa alleen contact met de familie. Daarnaast zijn er meerdere veiligheidssystemen ingebouwd zodat er geen onbekenden binnen kunnen dringen.

Zo kunnen de gebruikers niet lastig gevallen worden door criminelen, en phisingmails kunnen niet ontvangen worden.

De tablet is gemaakt voor ouderen zonder digitale ervaring. Er kan niets verkeerd gedaan worden. Mocht er toch hulp nodig zijn, dan zijn we altijd bereikbaar. We vinden het erg belangrijk dat iedereen met plezier kan kwebbelen!

Veel andere senioren tablets koopt u los en eenmalig. Daarentegen is Kwebbel speciaal ontworpen én is er naast de tablet ook een app voor alle familieleden. Zo kan de familie binnen deze veilige omgeving met elkaar bellen, foto’s sturen en spelletjes spelen. Daarnaast biedt Kwebbel ook persoonlijke service, en staan we altijd klaar om te helpen.

In de Kwebbel app is er ruimte voor 15 familieleden. Over het algemeen is dit ruim voldoende.

De Kwebbel tablet wordt van tevoren helemaal ingesteld, zodat je er direct mee aan de slag kan. Hij hoeft alleen verbonden te worden met het wifi netwerk. Mocht daar hulp bij nodig zijn, dan assisteren we helemaal gratis. 

De rest van de familieleden kunnen de Kwebbel-App downloaden via Google Play of in de Apple App store. Hiervoor ontvangt u ook een mail met aparte instructies zodat ieder familielid meteen aan de slag kan.

Wanneer de installatie toch vragen oproept of niet lukt dan kunt u altijd nog de Klantenservice (070-22 10 516) van Kwebbel bellen.

Dat is geen probleem. De service is maandelijks opzegbaar. U kunt dit opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservice. 

De tablet is en blijft eigendom van de gebruiker of een ander familielid. Bij opzegging van het abonnement wordt de software ontkoppeld en kan de tablet als een normale tablet worden gebruikt.

Wij snappen dat jullie familie data erg privé is. Daarom is Kwebbel een fort die waakt over jullie privacy. De data staat op vertrouwde servers en is veilig versleuteld. Daar komt niemand bij!

Verzending & Bezorging

U ontvangt de Kwebbel tablet binnen 5 werkdagen na bestelling. 

Nadat uw bestelling geplaatst is gaat team Kwebbel er zo snel mogelijk mee aan de slag. Op het moment dat wij uw bestelling overdragen aan onze partner PostNL ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging is een track & trace code te vinden waarmee u de status van de levering tot aan de aflevering kunt volgen.

Het pakket bestaat uit de Kwebbel Tablet, de tablet case, een installatieboekje en een handleiding voor de gebruiker.

Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

WINKELMAND
There are no products in the cart!
0