Gebruik Kwebbel

Kwebbel is speciaal gemaakt voor mensen zonder digitale ervaring. Alles is overzichtelijk, en je kunt niet verstrikt raken in een menu. Bovendien is alles van tevoren ingesteld, dus hoeft oma dit niet zelf te doen. Daarnaast is de tekst goed leesbaar en zijn de knoppen groot genoeg zodat iedereen ermee overweg kan.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Kwebbel tablet, dient minstens één familielid/naaste gebruik te maken van de Kwebbel app. 

Kwebbel is gemaakt voor ouderen zonder digitale ervaring. Met de tablet is het heel eenvoudig om te beeldbellen, berichtjes te versturen en het fotoboek te bekijken. 

Voor ouderen die wél goed met iPad en smartphones kunnen omgaan, is Kwebbel een minder goede keuze. Kwebbel blinkt uit omdat het zo makkelijk en veilig te gebruiken is. Een iPad heeft echter meer functies zoals een webbrowser (maar is daardoor ook weer onveiliger).

Binnen de Kwebbel omgeving heeft oma of opa alleen contact met de familie. Daarnaast zijn er meerdere veiligheidssystemen ingebouwd zodat er geen onbekenden binnen kunnen dringen.

Zo kunnen de gebruikers niet lastig gevallen worden door criminelen, en phisingmails kunnen niet ontvangen worden.

De tablet is gemaakt voor ouderen zonder digitale ervaring. Er kan niets verkeerd gedaan worden. Mocht er toch hulp nodig zijn, dan zijn we altijd bereikbaar. We vinden het erg belangrijk dat iedereen met plezier kan kwebbelen!

Veel andere senioren tablets koopt u los en eenmalig. Daarentegen is Kwebbel speciaal ontworpen én is er naast de tablet ook een app voor alle familieleden. Zo kan de familie binnen deze veilige omgeving met elkaar bellen, foto’s sturen en spelletjes spelen. Daarnaast biedt Kwebbel ook persoonlijke service, en staan we altijd klaar om te helpen.

In de Kwebbel app is er ruimte voor 15 familieleden. Over het algemeen is dit ruim voldoende.

De Kwebbel tablet wordt van tevoren helemaal ingesteld, zodat je er direct mee aan de slag kan. Hij hoeft alleen verbonden te worden met het wifi netwerk. 

De rest van de familieleden kunnen de Kwebbel-App downloaden via Google Play of in de Apple App store. Hiervoor ontvangt u ook een mail met aparte instructies zodat ieder familielid meteen aan de slag kan.

Wanneer de installatie toch vragen oproept of niet lukt dan kunt u contact opnemen met de Kwebbel helpdesk.

Dat is geen probleem. De service is maandelijks opzegbaar. U kunt dit opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservice. 

De tablet is en blijft eigendom van de gebruiker of een ander familielid. Bij opzegging van het abonnement wordt de software ontkoppeld en kan de tablet als een normale tablet worden gebruikt.

Zegt u Kwebbel binnen 14 dagen na aankoop op? Dan kunt de tablet kosteloos retourneren. 

Wij snappen dat jullie familie data erg privé is. Daarom is Kwebbel een fort die waakt over jullie privacy. De data staat op vertrouwde servers en is veilig versleuteld. Daar komt niemand bij!

Kwebbel is een product én een dienst. Het abonnement zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit service kunnen leveren. Daarbij is inbegrepen:

  • Een behulpzame helpdesk die assisteert wanneer u er even niet uitkomt.
  • Regelmatige updates op de tablet én de app. Zo wordt de app elke maand steeds beter en veiliger.
  • Veiligheid van uw data en privacy. Integenstelling tot veel andere gratis online diensten zoals Facebook of Google, gaan wij zeer vertrouwelijke met uw data om. Deze zullen nooit aan verder verkocht worden, of voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Nee, dat is niet nodig. Kwebbel heeft een eigen videobel service dat via internet loopt. 

Technische Details & Garantie Tablet

De tablet is verbonden met internet via Wifi. De oudere heeft thuis een Wifi aansluiting nodig, om gebruik te kunnen maken van Kwebbel. 

De tablet bevat een grote accu van 7.040 mAh. Daarmee kan de tablet 12 uur aan staan. In de praktijk betekent dat dat de tablet 3-5 dagen mee gaat voordat hij weer aan de lader moet. 

Vaak zien we dat de tablet een vaste plek in huis heeft bij de oudere. Dan is het een goed idee om de tablet permanent aangesloten op het lichtnet te hebben. 

Op de tablet ontvangt u 2 jaar garantie op fabricagefouten. De tablet zou namelijk bij normaal gebruik de eerste 2 jaar niet stuk mogen gaan. Op de software bieden wij garantie én beveiligingsupdates zolang het abonnement loopt.

Wij maken gebruik van garantie type ‘Carry in’. Dat betekent dat bij een defect we vragen om het product naar ons op te sturen. Vervolgens wordt de tablet gerepareerd of vervangen. 

Slijtage en gebreken ontstaan door onjuist gebruik vallen niet onder de garantie en worden niet kosteloos gerepareerd.

Verzending & Bezorging

U ontvangt de Kwebbel tablet binnen 4 werkdagen na bestelling. 

Nadat uw bestelling geplaatst is gaat team Kwebbel er zo snel mogelijk mee aan de slag. Op het moment dat wij uw bestelling overdragen aan onze partner PostNL ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging is een track & trace code te vinden waarmee u de status van de levering tot aan de aflevering kunt volgen.

Het pakket bestaat uit de Kwebbel Tablet, de tablet case, een installatieboekje en een handleiding voor de gebruiker.

Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Winkelmandje
There are no products in the cart!
0