De meest veilige senioren tablet

Videobellen Kwebbel

Kwebbel is een eenvoudige tablet voor senioren. Alles is speciaal bedacht én gemaakt voor senioren. Oma zal nooit meer verstrikt raken in ingewikkelde menu’s. 

Daarnaast is Kwebbel krachtig bewaakt tegen indringers van buiten. Zo maken oplichters en virussen geen enkele kans!

De kwebbel tablet werkt i.c.m. de kwebbel app. Zo kunnen familieleden/naasten videobellen, berichtjes versturen en foto’s delen in de Kwebbel omgeving. Deze Kwebbel app is te downloaden in de Android en Apple app stores. 

Toch samen, ook wanneer ‘t even niet kan

Met beeldbellen op de Kwebbel tablet lijkt het alsof je er toch bent. Zo blijf je in contact, waar je ook bent. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Dan is ‘t leuk om even dat gezellige momentje met oma te hebben. Zo leuk kan een senioren tablet zijn!

De mooiste herinneringen bij elkaar

Verzamel jullie leukste foto’s in het digitale fotoboek. Van foto’s van de afgelopen diploma uitreiking tot oude trouwfoto’s van oma. De hele familie kan alle herinneringen toevoegen. En de senior bladert er op de tablet met alle plezier doorheen!

Gezellig lekker kwebbelen

Vertel over die schattige puppy die jullie in huis hebben gehaald. Of vraag oma wat haar recept is van dat ene speciale gerecht. En als typen een uitdaging is, kan oma antwoorden met een gesproken berichtje. Zo makkelijk kan het zijn!

Zo intuïtief kan een senioren tablet zijn!

Sla die typecursus maar over..

Op een super intuitieve manier kan oma audio berichtjes verzenden. Dat gaat veel sneller dan typen. En ‘n gesproken berichtje is toch ook veel leuker?

Een slimme cover

Met de slimme cover zet je de tablet met alle gemak aan of uit. De tablet gaat automatisch aan, wanneer je de cover van ‘t schermpje tilt.

Kerstactie: Gratis cover t.w.v. 20 euro bij bestelling

Een scherm wat zichzelf aanpast

Nooit meer stoeien met instellingen. Het scherm past zich automatisch aan naar de omgeving. Wel zo fijn voor je ogen, en zo blijft alles altijd perfect leesbaar.

Zo veilig als een kasteel

De Kwebbel tablet is als een kasteel die jouw data beschermt. En dat gebeurd helemaal vanzelf. Zo maken oplichters geen enkele kans. Wel zo veilig!

Gratis bezorgd & direct aan de slag

De tablet wordt gratis bezorgd door onze bezorg partner PostNL. Met een track&trace blijft u op de hoogte van de bezorging. Eenmaal aangekomen kunt u direct aan de slag. De tablet is voorgeprogrammeerd, en het gebruik spreek voor zich.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Kwebbel tablet, dient een familielid/naaste de gebruiker te ondersteunen. Dat is gelukkig super eenvoudig met de kwebbel app en de bijgeleverde installatie flyer. Daarnaast biedt het Kwebbel team assistentie wanneer dat wenselijk is!

0
    0
    Jouw bestelling
    Your cart is empty