Videobellen voor ouderen

Kwebbel is een tablet speciaal voor ouderen die het videobellen en berichtjes versturen heel eenvoudig maakt. 

Met beeldbellen op de Kwebbel tablet lijkt het alsof je er toch bent. Zo blijf je in contact, waar je ook bent. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Dan is ‘t leuk om even dat gezellige momentje met oma te hebben!

Een veilige & eenvoudige tablet voor ouderen

Videobellen Kwebbel

Iedere oudere direct aan de slag met de Kwebbel tablet. Alles is speciaal bedacht én gemaakt voor ouderen. Daarnaast is Kwebbel krachtig bewaakt tegen indringers van buiten. Zo maken oplichters en virussen geen enkele kans!

De kwebbel tablet werkt i.c.m. de kwebbel app. Zo kunnen familieleden/naasten videobellen, berichtjes versturen en foto’s delen in de Kwebbel omgeving. 

Intuïtief gebruiksgemak

Sla die typecursus maar over!

Op een super intuitieve manier kan oma audio berichtjes verzenden. Dat gaat veel sneller dan typen. En ‘n gesproken berichtje is toch ook veel leuker?

Een slimme cover

Met de slimme cover zet je de tablet met alle gemak aan of uit. De tablet gaat automatisch aan, wanneer je de cover van ‘t schermpje tilt.

Actie: Nu een gratis cover t.w.v. 20 euro bij bestelling

Een scherm wat zichzelf aanpast

Nooit meer stoeien met instellingen. Het scherm past zich automatisch aan naar de omgeving. Zo kun je elkaar perfect zien tijdens het videobellen!

Zo veilig als een kasteel

De Kwebbel tablet is als een kasteel die jouw data beschermt. En dat gebeurd helemaal vanzelf. Zo maken oplichters geen enkele kans. Wel zo veilig.

Gezellig lekker kwebbelen,
bestel 'm vandaag!

Met de kwebbel tablet is beeldbellen, berichtjes versturen en foto’s bekijken een makkie voor iedere oudere! En de hele familie doet mee met Kwebbel app voor de telefoon. 

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de Kwebbel tablet, dient een familielid/naaste de gebruiker te ondersteunen. Dat is gelukkig super eenvoudig met de kwebbel app en de bijgeleverde installatie flyer. Daarnaast biedt het Kwebbel team assistentie wanneer dat wenselijk is!

0
    0
    Jouw bestelling
    Your cart is empty