Kwebbel Functies

Eenvoudig en veilig contact met elkaar, dat is waar Kwebbel om draait. Ontdek hoe dat kan met deze functies. 

senioren tablet

Het ideale cadeau voor opa of oma!

Nieuw:  
Dagelijkse vraag

Het is fijn om te weten hoe het gaat met oma of opa. Deze functie helpt je erbij. Elke dag wordt de vraag gesteld hoe het gaat. En het antwoord zie je terug in de chat. 

Beeldbellen

Videobellen was nog nooit zo gemakkelijk én veilig! Met één druk op de knop ben je met elkaar verbonden. En het heldere beeld en geluid geven een fijne ervaring, alsof je er gewoon bent. Zo ben je altijd dicht bij elkaar.

functies

Berichtjes

Iedereen in contact met oma of opa. Een berichtje is zo gestuurd en geef het gevoel dat iemand om je geeft. Op de tablet is antwoorden gemakkelijk. En als typen lastig is, kan antwoorden ook met een eenvoudig audioberichtje. Altijd leuk om een stem te horen!

Fotoboek

Het digitale fotoboek van Kwebbel is de perfecte manier om al jullie kostbare herinneringen veilig en gemakkelijk te bewaren. Of het nu gaat om oude familiefoto’s, vakantiefoto’s of zelfs de nieuwste selfies, je kunt ze allemaal op één plek opslaan en gemakkelijk delen met vrienden en familie.

senioren tablet

Luisterboeken

Een boek lezen is fijn, maar soms lukt dit niet meer.
Heeft u misschien een visuele beperking of andere beperkingen die het moeilijk maken om te lezen? Dan is een luisterboek een mooie uitkomst. U kiest gemakkelijk een boek uit en via de speaker hoor je een fijne stem het boek voorlezen. Het is een fantastische manier om te ontspannen en te genieten van literatuur.

* deze functie is alleen beschikbaar op de tablet

luisterboek

Past Kwebbel bij uw situatie?

Groepschat

Stuur berichtjes naar al je familieleden of vrienden in een gezamenlijke chat! Groepschat is een handige functie waarmee je makkelijk en efficiënt kunt communiceren iedereen in de Kwebbel omgeving.

Veiligheid

Updates worden automatisch geïnstalleerd en de tablet wordt kant-en-klaar opgestuurd, dus je kunt meteen aan de slag. Dat scheelt een hoop gedoe!

senioren tablet

Heeft u nog vragen over de functies?

0
    0
    Jouw bestelling
    Your cart is empty