Wilt u met ons samenwerken?

In de laatste jaren is het steeds duidelijker geworden dat niet altijd iedereen altijd mee kan  met de snelle ontwikkelingen die de digitale wereld doormaakt. Dit gecombineerd met de vergrijzing en de toenemende druk op de zorg maakt dat het van essentieel belang is dat er voor deze kwetsbare groepen actie wordt ondernomen. Kwebbel constateert dat verschillende instanties zich sterk willen maken voor betere zorg. 

Binnen kwebbel zijn we hard bezig om ons in te zetten voor een verbetering binnen de zorg op het gebied van digitalisering, efficiëntere zorg en het adequaat betrekken van mantelzorgers. Wij vinden het van groot belang dat voor ouderen en mensen met een beperking via een veilige, gemakkelijke manier in verbinding moeten kunnen blijven met hun omgeving en zorgprofessionals. 

Technologische ontwikkelingen

samenwerken

We zien dat in de zorg steeds vaker technologie wordt ingezet om op afstand patiënten te monitoren en te verzorgen. Zorg is mensenwerk maar techniek kan zeker een handje helpen!  Het inzetten van technologie binnen de zorg, leidt vaak tot meer efficiëntie en tevens voor  betere zorg in het algemeen. Ook het aantal zorgverleners neemt af ten opzichte van het aantal mensen met een zorgvraag. 

Kansen & mogelijkheden:

 • Efficiëntere zorg
 • Preventieve werking door vroegtijdige signalering
 • Mantelzorgers adequaat betrekken  
 • Betere coördinatie tussen zorgmedewerkers en familie
 • Zorgmedewerkers ontlasten
 • Ouderen minder eenzaam en met behoud van eigen regie

Samenwerken?

Wij zijn erg benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij samen een betere situatie voor ouderen en mensen met een beperking kunnen creëren.

Contacteer ons op:

hoi@kwebbel.nl

of via het contact formulier hier aan de rechterzijde!

Contact formulier

0
  0
  Jouw bestelling
  Your cart is empty