Samen tegen eenzaamheid

Kwebbel constateert dat verschillende instanties zich sterk willen maken tegen eenzaamheid in de maatschappij. Zorginstellingen, gemeentes en andere maatschappelijke partijen willen iets doen tegen de eenzaamheid. Een feit is dat ouderen steeds langer thuis blijven wonen. Dit zorgt ervoor dat de kans op eenzaamheid steeds groter wordt. Met een voorgeprogrammeerde Kwebbel tablet is het maken van verbinding met naasten heel gemakkelijk, maar bovendien ook veilig. 

Technologische ontwikkelingen

We zien dat in de zorg steeds vaker technologie wordt ingezet om op afstand patiënten te monitoren en te verzorgen. Het inzetten van technologie binnen de zorg, leidt vaak tot meer efficiëntie en tevens voor betere zorg in het algemeen. Ook het aantal zorgverleners neemt af ten opzichte van het aantal patiënten. Hierdoor is het cruciaal dat dergelijke middelen worden ingezet.

Kansen & mogelijkheden:

 • Efficiëntere zorg: tijd en kosten besparing
 • Zorgmedewerkers ontlasten
 • Betere coördinatie tussen zorgmedewerker en familie
 • Ouderen mentaal sterker en minder eenzaam
 • Preventieve en positieve zorg

Samenwerken?

Kwebbel staat open om met u te onderzoeken hoe we samen kunnen werken aan het hogere doel: het verminderen van eenzaamheid. We hebben immers dezelfde doelgroep die we willen faciliteren en ontzorgen. Kwebbel is flexibel en staat open om op basis van uw wensen een propositie te ontwikkelen. Zo zou het bijvoorbeeld ook mogelijk zijn om een specifieke tablet te ontwerpen: een zo genoemde whitelabel tablet. Hierbij maken we gebruik van de ervaring van onze huidige tablet. 

Wij zijn erg benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen en hoe wij samen een betere situatie voor ouderen kunnen creëren. Contacteer ons op: samenwerken@kwebbel.nl.

Contact formulier

0
  0
  Jouw bestelling
  Your cart is empty