Ons verhaal & onze missie

Onze missie

Kwebbel zet zich in voor ouderen om hen gelukkiger en veiliger te laten voelen. Kwebbel draagt bij verbinding, zodat iedereen onderdeel blijft uitmaken van de maatschappij. Hierdoor helpen we mensen mentaal gezonder en fysiek fitter te blijven en zorgen we ervoor dat de druk op de zorg en mantelzorgers minder wordt.

Onze eerste stap is gezet, het ontwikkelen van de meest veilige en gebruiksvriendelijke tablet voor ouderen. Op deze manier verbinden we iedereen met hun familie, vrienden & naasten. Met de volgende stap zijn we op het moment hard bezig, het uitbreiden van de tablet zodat hij nog meer ondersteuning kan bieden ook op het gebied van zorg.

Zorg is mensenwerk maar techniek kan zeker een handje helpen! Het is overduidelijk dat er stappen gezet moeten worden om digitale de zorg verbeteren, bij kwebbel vinden we het belangrijk dat we dit doen in samenspraak met elkaar!

Ons verhaal

Harry is de oprichter van Kwebbel. Zijn 95-jarige oma uit Filipijnen is wat hem inspiratie gaf: door te beeldbellen kon hij haar feliciteren op haar verjaardag. Dat is 't mooie wat technologie kan brengen: elkaar verbinden, waar je ook bent!

Arianne is Algemeen directeur bij Kwebbel. Ze heeft jaren als fysiotherapeut in de praktijk gewerkt en is enorm gedreven om via Kwebbel een bijdrage te leveren de groeiende problemen rondom eenzaamheid.

0
    0
    Jouw bestelling
    Your cart is empty